VYHRAJTE HYDRATAČNÍ SÉRUM ENDOCARE EXPERT DROPS!

Jedinečné složení s hyaluronovou kyselinou poskytuje dlouho trvající hydrataci a viditelné vypnutí kůže, zatímco EDAFENCE® posiluje ochrannou bariéru kůže a chrání proti poškození z vnějšího prostředí.

Duální peelingový účinek (chemický a enzymatický) podporuje obnovu kožních buněk. Vyhlazuje texturu, redukuje vrásky a zlepšuje tón pleti. Přípravky jsou vhodné pro všechny typy pleti.

Hydrating Serum aplikujteráno a Soft Peel Serum večer na čistou a suchou kůži.

Upozornění: Před použitím protřepejte. Po aplikaci Soft Peel použijte sluneční ochranu HELIOCARE. Jemné brnění je normální pro prvních několik aplikací. Barva výrobku se může lišit vlivem vysoké koncentrace účinných látek. Pouze pro zevní použití. Vyhněte se kontaktu s očima. Při zasažení očí důkladně vypláchněte vodou. Uchovávejte mimo dosah dětí. Při požití vyhledejte lékařskou pomoc. Uchovávejte při teplotě 15 °C – 30 °C.

Prodává www.tarsio.cz

Soutěžní otázka?
Na e-mail mpopkova@fullmoon.cz zašlete názvy minimálně dvou látek, které přípravky obsahují. Nápovědu najdete na https://www.tarsio.cz/endocare-expert-drops-hydrating-protocol-2x10-ml-e...

 

 

 

Kategorie: